Online boekhouden logo
In de cloud kennen we al, maar kennen we ook een boekhoudpakket geschikt voor een touchscreen, waar je in 2 minuten mee aan de slag kunt en waar je voor een extra gebruiker geen factuur ontvangt?

Realtime koppeling

Snelle en eenvoudige api

Mobiel / tablet

Geoptimaliseerd!

Veilig

Goed beveiligde omgeving

Goedkoop boekhouden, gewoon onlineOmdat het pakket vanuit de gedachte van de ondernemer is ontworpen, voelt het niet aan als een traditioneel boekhoudpakket. Bij ons vind je geen ingewikkelde termen of overzichten die je toch niet snapt. Gewoon, wat komt er in, wat gaat er uit en wat moet je betalen. Volgens ons is online boekhouden; boekhouden op je computer, telefoon en tablet en het vooral niet moeilijker maken dan dat het al is. De branches waar wij ons op richten zijn het MKB, Webwinkels en de Huidtherapie.

Apps voor je administratie

De een noemt het modules, de andere plugins maar wij zijn modern dus noemen het apps, de uitbreidingen die je kunt toevoegen mocht je standaard pakket niet voldoen. Wil je online planning, gekoppeld aan je Google calendar? Installeer dan onze planning app. Wil je gebruikers importeren? Installeer dan onze  gratis importeer app. Wil je zelf een app bouwen? Bekijk dan onze API documentatie en bouw je eigen app in een handomdraai.

Begin gratis, groei mee

Klinkt goed, maar dan zal het wel heel duur zijn? Integendeel, doordat wij geloven dat we samen met onze gebruikers het pakket slim en eenvoudig kunnen houden, kun je gratis met Boekanders.nl beginnen. Verstuur facturen via mail, print ze en bekijk overzichten van je omzet, klanten en producten.

Ontstaan

Een boekhoudpakket dat eigenlijk uit frustratie is ontstaan. Als ondernemer is de administratie vaak het laatste waar je aan denkt. Als online boekhouden moeilijker is dan alles in Excel bijhouden dan voldoet Excel prima. Daar moest verandering in komen, wij hebben een boekhoudpakket gecreëerd waarbij dure trainingen overbodig zijn, dat uit zichzelf intuïtief werkt.

Een ondernemer wil gewoon beginnen, dat snappen we, daarom kun je binnen 2 minuten aan de slag! Gratis aanmelden